Select a page

O nama

Tko smo, čime se bavimo i kako to radimo?

Editor.hr

editor-oblacici

Editor.hr

Editor.hr okuplja vrhunske stručnjake s područja hrvatskoga i stranih jezika te pruža usluge pisanog i usmenoga prevođenja, lekture, korekture i  jezičnog savjetovanja.

Jedan od naših poslovnih prioriteta jest iznimno profesionalan pristup klijentima: sve svoje usluge nudimo uz najvišu moguću kvalitetu, poštujući rokove, pridržavajući se sigurnosnih zahtjeva te štiteći privatnost klijenata i tajnost njihovih podataka. U skladu s time svakom svojemu klijentu i svakoj narudžbi pristupamo izrazito individualno, s posebnom pažnjom i susretljivošću.

Uz čak četiri kategorije žurnih i hitnih usluga u mogućnosti smo ispoštovati svaki zadani nam rok te posao odraditi navrijeme – točno u minutu. Poštivanje rokova za nas znači upravo to: točnost ne samo u dan ili sat, nego u minutu!

 

Prijevod je zapravo proizvod nastao procesom prevođenja, a za vrhunske prijevode neophodna je interakcija, suradnja između lektora i prevoditelja te izvornih govornika kako bi se što autentičnije prenijele složenije rečenične i jezične konstrukcije s jednoga na drugi jezik.

Upravo stoga naši prevoditelji i lektori međusobno surađuju od samog početka prevođenja konzultirajući se obvezno s izvornim govornicima, a po potrebi kontaktiraju i s klijentima želeći zadovoljiti njihove želje i maksimalno im izići ususret.

U linkovima ispod doznajte više o našim uslugama te o jezičnim rubrikama namijenjenim usavršavanju hrvatskoga standardnog jezika i besplatnoj edukaciji posjetitelja naših stranica.

Usluge i zanimljivosti

Prijevodi: 56 jezika

Pružamo usluge profesionalnog prevođenja s i na čak 56 jezika. Uz tekstualne prijevode radimo i usmeno konferencijsko prevođenje te ovjerene prijevode.

 

Lektura i korektura

Lektura koju radimo podrazumijeva stilsku i jezičnu obradu teksta: uklanjanje gramatičkih i pravopisnih pogrešaka te stilsku doradu rečeničnih konstrukcija.

Jezično savjetovanje

Naši renomirani jezični stručnjaci nude stručne savjete iz područja hrvatskoga standardnog jezika, a odnose se prije svega na pravopis, morfologiju i sintaksu.

 

Jezične rubrike

Unaprijedite svoje poznavanje hrvatskoga standardnog jezika; educirajte se prateći naše zanimljive jezične rubrike – Jezičnu škrinjicu, Zrnca znanja i Nepismenosti naše svagda(š)nje.

Sudski tumači

Radimo ovjerene prijevode različitih službenih dokumenata te iznajmljujemo sudske tumače za potrebe sudskih sporova, poslovnih sastanaka i slično.

 

Karijera

 

Ovdje redovito objavljujemo novosti i informacije o aktualnim natječajima, zaposlenjima i mogućnostima suradnje s Editorom.